İçeriğe geç

Çağatay Ulusoy Neden Yok

Çağatay Ulusoy’un dizisi neden yayınlanmadı?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Gaddar dizisi, reyting yarışında yaşanan sıkıntılar nedeniyle 9 Ocak 2024’te başlayan serüvenini sonlandırma kararı aldı.

Gaddar Çağatay Ulusoy diziden ayrıldı mı?

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı Gaddar dizisi için son karar verildi. NOW TV’de yayınlanan dizi, 20. bölümüyle beyazperde macerasına son veriyor.

Çağatay Ulusoy neden yargılandı?

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, 16 Mayıs 2018 tarihli kararıyla oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Hüseyin Orçun Benli ile şarkıcı Cenk Eren’in (Yüksel Venedig) savcının talep ettiği “uyuşturucu madde kullanımı” suçundan değil, “uyuşturucu madde kullanımı” suçundan mahkum edilmelerine karar verdi. “Uyuşturucu ticareti” suçundan hapis cezası verdi.

Çağatay Ulusoy Now reklamında neden yok?

Tüm dizilerin başrol oyuncularının yer aldığı tanıtıma Çağatay Ulusoy katılmadı. Bunun nedeni ise merak konusu oldu. Kulislerden alınan bilgiye göre ünlü oyuncu, kanalın reklam çekimine gitmek istemedi ve “Sözleşmemde yok” dedi. Yapım şirketinin ısrarları da işe yaramadı.

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönettiği yeni Netflix dizisi Kübra’nın yayın tarihi açıklandı. Daha önce Hot Kafa adlı kitabı Netflix dizisi olarak uyarlanan Afşin Kum’un bir diğer eseri olan Kübra’dan uyarlanan dizi, 18 Ocak’tan itibaren Netflix izleyicileriyle buluşacak.

Gaddar filmi niye final oldu?

Ay Yapım’ın #NOW için çektiği “Gaddar” dizisinin reytingleri beklentilerin altında kalınca final haberi geldi. Gaddar Çağatay Ulusoy’u televizyon ekranına geri döndüren dizi oldu.

Gaddar başrol değişti mi?

Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Dağhan karakteri, bir halk kahramanına dönüşüyor ve kötülüğe savaş açıyor. Dizinin yeni konusu ise Adnan Oktar ve yavrularının hikayesine benzer bir tarikat yapısı… Dizide bu yapının lideri olan Arif Mübarek’i değerli oyuncu #ArifPişkin canlandırıyor.

Gaddar tekrar olacak mı?

Now TV’de cuma akşamları yayınlanan Gaddar dizisi final kararını verdi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Gaddar, 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 20. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Çağatay Ulusoy gaddardan ne kadar kazanıyor?

Oyuncu, yeni sezonda da itibarını artırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçtiğimiz yıl Gaddar dizisi için Ay Yapım ile bölüm başına 2 milyon TL karşılığında anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için Tims&B ile el sıkıştı.

Serenay Çağatay sevgili mi?

Ulusoy ise bu iddiaları yalanlayarak, “Elbette yüreğimiz uyuştu, gülüyoruz ama ailelerimiz üzülüyor” dedi.

Çağatay Ulusoy ne kadar yattı?

Ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında karar 5 yıl sonra açıklandı. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya 4 yıl 2 ay hapis cezası verilirken, iki oyuncu da 1’er yıl 9’ar ay hapis yatacak. Öte yandan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cenk Eren ise 3 yıl 2 ay hapis yatacak.

Çağatay Ulusoy kaç yaşında?

34 yaşında (23 Eylül 1990) Çağatay Ulusoy / Yaşı

Çağatay Ulusoy ve Gaddar neden ayrıldı?

Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra ekrana geri döndüğü Gaddar dizisi düşük reytingler nedeniyle sona erdi.

Çağatay Ulusoy nasıl zayıfladı?

Yaklaşık bir yıldır spor yapan oyuncunun formunu, Sezen Aksu’nun bir süredir mutfağında bulundurduğu mısır püsküllerine borçlu olduğu ortaya çıktı. Bir alışveriş merkezinden mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan çay kürü satın alan Ulusoy, ardından evinin yolunu tuttu.

Çağatay Ulusoy hangi dizide oynayacak?

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yaptığı, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ‘Kübra’nın galası gerçekleşti. Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönettiği, Çağatay Ulusoy’un başrol oynadığı yeni Netflix dizisi “Kübra”nın galası gerçekleşti.

Gaddar final iptal mi?

Now TV’de cuma akşamları yayınlanan Gaddar dizisi final kararını verdi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Gaddar, 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 20. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Süslü korkuluk neden yayınlanmadı?

Aslında 2022 yılında Süslü Korkuluk ismiyle TV 8 ekranlarına tanıtılmıştı ancak dizinin bütçesi nedeniyle yayınlanmadı. Gerçek bir hikayeden esinlenen bu dizinin tekrar tekrar uyarlanması gerektiği söylenebilir.

Gaddar tamamen bitti mi?

Plus Reality – Sevilen yerli dizilerin birbiri ardına ekranlara ara verdiği yaz sezonunda, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Now TV dizisi “Gaddar”, sürpriz bir kararla ekranlara tamamen veda etme kararı aldı.

Çağatay Ulusoy hangi dizide oynuyor şu an?

FilmografiTelevizyonYılYapımKanal2016-2017InsideShow TV2020Call My ManagerStar TV2024GaddarFOX/NOW20 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir